Stevanović: Bolnički kapaciteti u Srbiji na izmaku ako se nastavi ovako

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Nov.2020, 12:32

Stevanović: Bolnički kapaciteti u Srbiji na izmaku ako se nastavi ovako

Goran Stevanović, direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije, izjavio je da bolnički kapaciteti mogu biti na izmaku ukoliko i dalje bude visok broj obolelih od korona virusa. "Kapaciteti nisu neiscrpni i u tom slučaju možemo doći u situaciju da ih ne bude dovoljno", rekao je Stevanović. BLOG UŽIVO: Pandemija korona virusa On je 30. novembra u Beogradu, nakon redovnog sastanka direktora kovid bolnica, rekao da još ima dovoljno kapaciteta da bi...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stevanović: Bolnički kapaciteti nisu neiscrpni

Izvor: Danas, 30.Nov.2020

Direktor Infektivne klinike u Beogradu Goran Stevanović rekao je danas da u ovom trenutku ima bolničkih kapaciteta, ali da oni nisu neiscrpni, kao i da se pacijenti preraspodeljuju u bolnice prema težini kliničke slike, mogućnosti transporta i bolničkim kapacitetima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.