Izvor: Radio 021, 10.Apr.2020, 11:16

Stefanović o predstojećem policijskom času: Građani će poštovati tu meru, jer shvataju da ona ima smisla

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je do sada virus korona potvrđen kod 87 policajaca, a da je 840 njihovih kolega u samoizolaciji.

"Pre neki dan bilo ih je 920, ali taj broj se smanjuje. Imamo one koji su se već vratili svojim zadacima, kao i mnoge koji se uspešno oporavljaju od bolesti", rekao je Stefanović za "Blic".

Govoreći o predstojećem policijskom času koji će trajati celog vikenda, Stefanović je rekao da očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da će građani poštovati tu meru jer vide da od njihovog ponašanja zavisi koliko ima novozaraženih i shvataju da ima smisla pridržavanje tih mera, jer to služi čuvanju života.

"Najveći broj ljudi poštuje mere, a oni koji krše biće kažnjeni, to vam obećavam. Uopšte me ne zanima ni kako se zovu ni da li su imućni", rekao je Stefanović.

Stefanović je negirao da je porodično nasilje u porastu i rekao da statistika pokazuje da je zapravo u opadanju, ali da on ohrabruje sve žene da prijave bilo kakvo nasilje jer će policija odmah reagovati i umeti da ih zaštiti.

Autor: Beta, Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.