Stefanović o predstojećem policijskom času: Građani će poštovati tu meru, jer shvataju da ona ima smisla

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je do sada virus korona potvrđen kod 87 policajaca, a da je 840 njihovih kolega u samoizolaciji.
Stefanović o predstojećem policijskom času: Građani će poštovati tu meru, jer shvataju da ona ima smisla
Foto: 021.rs
"Pre neki dan bilo ih je 920, ali taj broj se smanjuje. Imamo one koji su se već vratili svojim zadacima, kao i mnoge koji se uspešno oporavljaju od bolesti", rekao je Stefanović za "Blic".
 
Govoreći o predstojećem policijskom času koji će trajati celog vikenda, Stefanović je rekao da očekuje da će građani poštovati tu meru jer vide da od njihovog ponašanja zavisi koliko ima novozaraženih i shvataju da ima smisla pridržavanje tih mera, jer to služi čuvanju života.
 
"Najveći broj ljudi poštuje mere, a oni koji krše biće kažnjeni, to vam obećavam. Uopšte me ne zanima ni kako se zovu ni da li su imućni", rekao je Stefanović.
 
Stefanović je negirao da je porodično nasilje u porastu i rekao da statistika pokazuje da je zapravo u opadanju, ali da on ohrabruje sve žene da prijave bilo kakvo nasilje jer će policija odmah reagovati i umeti da ih zaštiti.
  • Cifre ne lazu

    10.04.2020 20:22
    Hmmm
    Zar samo izolacija ne traje 28 dana? To znaci ako su 15.3. otisli u istu, mogu da se vrate tek 11.4. Cifre ne lazu
  • Šansonjer

    10.04.2020 18:12
    Ministre aj naredi ovoj tvojoj sili da ponekad zaustave zatamnjene kočije, skinu namrgođenu facu, i nešto otpevaju ili otplešu pod balkonima utamničenog naroda.
    Originalno nije jer je već viđeno u Španiji i Italiji, ali ukoliko bi ova naša "Pretorijanska garda" izvela nešto tako (po prvi put u novijoj istoriji) mogli bi smatrati kao premijeru na ovim nasim prostorima.
    Možda bi i rejting istih ako ne porastao, onda makar stagnirao, jer mi se čini da je u opadanju.
    U svakom slučaju ne škodi, a ako ne škodi znači da koristi.
  • Stara detelinara

    10.04.2020 13:10
    Poštovanje mere,haha
    Poštuju gosn ministre i te kako, petoro sede na klupi između dve zgrade i piju pivo, a deca se igraju, razmak od dva metra ni u mislima, to je tako svaki dan. Policija ih rastera, nakon pola sata evo ih opet. Tako se poštuje zakon!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.