“Štark arena” spremna da od danas primi prve pacijente

Izvor: Večernje novosti, 06.Jul.2020, 10:10

“Štark arena” spremna da od danas primi prve pacijente

U privremenu kovid bolnici moći će da bude smešteno 500 pacijenata obolelih od korona virusa “Štark arena” spremna je da od danas primi prve pacijente obolele od virusa korona.Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić jutros je rekao da su u toku noći ljudi radili na formiranju prostorija za prijem pacijenata.Prema njegovim rečima, vojska je donela postelje za pacijente.U privremenu kovid bolnici moći će da bude smešteno 500 pacijenata obolelih od korona virusa.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Preminulo još šestoro, novozaraženih 289, među preminulima i Branko Stefanović

Izvor: VOA, 06.Jul.2020

U protekla 24 časa u Srbiji je zabeleženo šest novih smrtnih slučajeva od koronavirusa, dok je broj novozaraženih 289, objavljeno je na sajtu Ministarstva zdravlja. Testirano je 7.872 osobe, na respiratorima se nalazi 93 pacijenta, ukupan broj preminulih dostigao je 317, dok je ukupan broj registrovanih...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.