Španija najavljuje vraćanje normalnom životu krajem aprila

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Apr.2020, 14:09

Španija najavljuje vraćanje normalnom životu krajem aprila

Španija bi mogla da počne vraćanje normalnom životu već krajem meseca, saopšteno je iz španske vlade, a prenosi DPA. Ministarka finansija i potparolka španske vlade Maria Hesus Montero najavila je da neke od mera fizičkog distanciranja, koje su uvedene kako bi se suzbilo širenje korona virusa, mogu biti ukinute nakon 26. aprila. BLOG UŽIVO O KORONA VIRUSU “Građani će se postepeno vraćati normalnom životu nakon ovog datuma. Vlada će dati jasne instrukcije kako da se ponašaju u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Švajcarska: produžene mere restrikcije zbog korona virusa na još nedelju dana

Izvor: Danas, 08.Apr.2020

Vlada Švajcarske odlučila je da produži mere restrikcije zbog pandemije korona virusa za još jednu nedelju, do 26. aprila, ali navode da bi tokom meseca moglo da dođe do slabljenja nekih mera, koje sada uključuju strožu kontrolu granica, zatvaranje škola ili zabranu okupljanja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.