Šon Pen prekinuo snimanje serije Gaslit, zbog nevakcinisanih!

Izvor: Svet plus, 26.Jul.2021, 10:29

Šon Pen prekinuo snimanje serije Gaslit, zbog nevakcinisanih!

Američki glumac Šon Pen prekinuo snimanje serije Gaslit, zbog nevakcinisanih! On je istakao da će se vratiti na set ukoliko se protiv korona virusa vakciniše cela ekipa koja radi na seriji, od glumaca do tehničkog osoblja.

Američki glumac Šon Pen (60) tokom snimanja serije "Gaslit" doneo je drastičnu odluku o prekidanju snimanja.

Naime, on je istakao da će se vratiti na set ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se protiv korona virusa vakciniše cela ekipa koja radi na seriji, od glumaca do tehničkog osoblja.

Šon će uz svoje zahteve svima da omoguće besplatnu vakcinaciju uz pomoć svoje organizacije CORE, a na ovaj drastični korak se odlučio zbog pogoršanja situacije s pandemijom korona virusa u Los Anđelesu.

Slavni glumac ovim potezom želi da podstakne Holivud ali i šire mase da se odluče za vakcinaciju.

U  "Gaslitu" uz Šona glavnu ulogu ima i slavna glumica Džulija Roberts, a serija se bavi aferom Votergejt i po žanru spada u politički triler.

Pored Džulije i Šona, uloge su dobili i Den Stevans (38), Beti Gilpin (35) i Šej Vigam (52).

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Šon Pen prekinuo snimanje serije Gaslit, zbog nevakcinisanih!

Izvor: OkRadio.rs, 26.Jul.2021

Američki glumac Šon Pen prekinuo snimanje serije Gaslit, zbog nevakcinisanih! On je istakao da će se vratiti na set ukoliko se protiv korona virusa vakciniše cela ekipa koja radi na seriji, od glumaca do tehničkog osoblja. Američki glumac Šon Pen (60) tokom snimanja serije "Gaslit" doneo je drastičnu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.