Izvor: N1 televizija, 06.Feb.2021, 10:18

Slovenija ukinula obavezan negativan test za radnike pri ulasku u zemlju

Slovenija je povukla meru o obaveznom negativnom testu na virus korona za radnike koji svakodnevno putuju u susedne zemlje na posao, saopštila je Vlada te zemlje. Radnicima ne treba negativan test pri ulasku iz zemalja EU i Šengena u kojima je epidemiološka situacija bolja nego u Sloveniji.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slovenija ukinula obavezan test za radnike pri ulasku u zemlju

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Feb.2021

Slovenija je povukla mjeru o obaveznom negativnom testu na virus korona za radnike koji svakodnevno putuju u susjedne zemlje na posao, saopštila je Vlada te zemlje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Slovenija ukinula obavezan negativan test za radnike pri ulasku u zemlju

Izvor: Radio 021, 06.Feb.2021

Slovenija je povukla meru o obaveznom negativnom testu na virus korona za radnike koji svakodnevno putuju u susedne zemlje na posao, saopštila je Vlada te zemlje...Radnicima ne treba negativan test pri ulasku iz zemalja EU i Šengena u kojima je epidemiološka situacija bolja nego u Sloveniji..."To...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.