Slovenija najavila drastičnije vanredne mjere

Izvor: Capital.ba, 25.Okt.2020, 14:31

Slovenija najavila drastičnije vanredne mjere

LJUBLJANA, Slovenija uvodi drastičnije vanredne mjere jer je u posljednja 24 sata potvrđeno 1.675 novih slučajeva korona virusa i petoro preminulih kovid pacijenta, objavilo je danas ministarstvo zdravstva Slovenije. foto: Tanjug Današnji bilans novozaraženih manji je od rekordnih 1.961 koliko je evidentirano juče, ali je procenat potvrđenih slučajeva među testiranim građanima Slovenije do sada najviši – skoro 30 odsto. U >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << izvještaju hrvatske agencije HINA navodi se da se i dalje povećava broj hospitalizovanih – trenutno 508 pacijenata, od kojih 71 na intenzivnoj njezi. Slovenija je dosad registrovala ukupno 22.952 zaraženih i 240 preminulih od posljedica Kovida-19. U okviru vanrednih mjera na snazi je zabrana napuštanja stalnog boravišta, nastava u školama i na fakultetima odvija se na daljinu, dok od ponedjeljka neće raditi ni vrtići. Od juče su zatvorene sve prodavnice osim onih koje prodaju hranu i druge osnovne namirnice, ugostiteljski objekti, frizerski i kozmetički saloni, teretane, bazeni, bioskopi, kulturne ustanove i autoperionice. Tanjug Чланак Slovenija najavila drastičnije vanredne mjere се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

SLOVENIJA JE STALA: Zastrašujući brojevi novozaraženih, ZATVARAJU sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020

Novih 1.675 zaraženih u poslednja 24 časa..Slovenija je najavila da uvodi drastičnije vanredne mere jer je u poslednja 24 sata potvrđeno 1.675 novih slučajeva korona virusa i petoro preminulih kovid pacijenta, objavilo je danas ministarstvo zdravstva Slovenije...Današnji bilans novozaraženih manji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.