Skandal u Austriji, Bundesliga istražuje testiranja na koronavirus!

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2020, 16:03

Skandal u Austriji, Bundesliga istražuje testiranja na koronavirus!

Pojavile su se određene nepravilnosti.

Austrijska fudbalska liga pokrenula je danas istragu u vezi sa procedurama testiranja na korona virus svih 16 drugoligaških klubova, nakon što su trojica igrača iz istog kluba tokom vikenda bili pozitivni.

Liga je navela da svaki klub mora da dostavi potvrde i rezultate testova kako bi dokazao da su svi fudbaleri testirani jednom nedeljno otkako je takmičenje nastavljeno 5. juna, posle tromesečne pauze.

Istraga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je pokrenuta nakon što je poslednjeplasirani Kapfenberger navodno prekršio pravila i nije testirao sve igrače.

   Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katastrofa u komšiluku, 16 zaraženih u bugarskom klubu

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2020

Ukupno 16 fudbalera i članova rukovodstva bugarskog kluba Černo More zaraženo je koronavirusom...Klub iz Varne saopštio je danas da je među pozitivnima 12 fudbalera..."Nažalost, rezultati su pokazali 16 pozitivnih testova. Svi zaraženi igrači su u karantinu i preduzeli smo sve potrebne mere",...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.