Izvor: JUGpress.com, 22.Apr.2021, 13:28

Situacija sa korona virusom sve povoljnija

VRANJE – BUJANOVAC -VLADIČIN HAN – PREŠEVO -SURDULICA – BOSILEGRAD

Od 338 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 57 je pozitivnih na korona virus, zvanični su podaci Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju.

Od tog broja, 27 je iz Vranja, 10 iz Bujanovca, osam iz Vladičinog Hana, pet iz Preševa, četiri iz Surdulice i tri iz Bosilegrada.

U Kovid ambulanti ATD u Vranju, u sredu, obavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je 205 pregleda, 60 prvih. Uzorkovana je krv kod 100 pacijenata i sačinjeno 86 RTG pluća. Urađeno je 77 antigenskih i 6 PCR testova, od kojih je 21 pozitivan na korona virus. Dijagnostikovana je upala pluća kod 18 pacijenata.

U kovid bolnicama Zdravstvenog centra Vranje zbrinuto je 97 pacijenata. Od tog broja, 89 je pozitivno na korona virus. Isto toliko pacijenata je sa upalom pluća. Na kiseoniku je 70 pacijenata. Na bolničko lečenje primljeno je osam pacijenata, otpušteno 18, od toga jedan je transportovan za Kruševac.

U kovid bolnicama u Vranju ima 97 slobodnih postelja.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZC Vranje: Korona stagnira, hospitalizovano 8, otpušteno 7 pacijenata

Izvor: OkRadio.rs, 23.Apr.2021, 10:37

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 165 pregleda, od čega 62 prva. Uzorkovana je krv kod 76 pacijenata i sačinjena 72 RTG pluća.    Urađeno je 60 antigenskih i 6 PCR testova, od kojih je 19 pozitivno na koronavirus.    Dijagnostikovana je bronhopneumonija kod...

Nastavak na OkRadio.rs...

Novi Pazar: Dan bez preminulih, 135 pacijenata na liječenju

Izvor: SandzakPress.net, 23.Apr.2021

Prema podacima koji su na današnji dan Štabu za vanredne situacije dostavili Regionalni COVID centar Novi Pazar, Dom zdravlja i ZZJNP stanje na dan 22. april 2021. je sledeće: Broj novih prijema 15 (Novi Pazar 9, Raška 2, Tutin 3, Sjenica 1) Broj otpusta 8 Broj transportovanih pacijenata 0 Broj pacijenata...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.