Izvor: Danas, 02.Okt.2022, 13:34

„Sada je jasno, vratite maske na lica“: Epidemiolog upozorava šta nas čeka već idućeg meseca

Nošenje maski u Srbiji postalo je toliko retko da, kada se sretne osoba koje je nosi, obično dobije podsmešljiv pogled od prolaznika. Ta praksa jako je opasna jer je korona dalje među nama bez obzira na to što svi žmure na tu činjenicu, kaže za Danas dr Radmilo Petrović, epidemiolog, virusolog i vakcinolog u penziji, ilustrujujući situaciju primerom od pre nekoliko dana kada je bio jedan od troje ljudi koji su u punom beogradskom autobusu nosili maske.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

KAKO KORONA POPUŠTA, TAKO GRIP NASTUPA. VEĆ U NOVEMBRU – MASKE NA LICA!

Izvor: TimockeVesti.net, 03.Okt.2022, 06:34

Srbija, 3. oktobar – Nošenje maski u Srbiji postalo je toliko retko da, kada se sretne osoba koje je nosi, obično dobije podsmešljiv pogled od prolaznika. Ta praksa jako je opasna jer je korona dalje među nama bez obzira na to što svi žmure na tu činjenicu, kaže za Danas dr Radmilo Petrović,...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.