SVE JE NESTALO U SEKUNDI: Fudbaleri Atalante dočekani kao heroji u gradu koji je pokosila korona (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 18:44

SVE JE NESTALO U SEKUNDI: Fudbaleri Atalante dočekani kao heroji u gradu koji je pokosila korona (VIDEO)

Oni su junaci i pored eliminacije u Ligi šampiona.

Atalantu su sekunde delile od plasmana u polufinale Lige šampiona u duelu sa PSŽ-om, a onda je sve u trenu nestalo. Sudbina, baš kao što su se u trenu gasili mnogi životi u Bergamu, gradu na severu Italije koji je žestoko pogodila pandemija korona virusa.

Upravo zbog toga fudbaleri Atalante su istinski heroji nastavka sezone, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvo Serije A, a sada i Lige šampiona, jer su usepli da postignu sjajne rezultate uprkos nesreći koja je pogodila sever Italije.

Za sve što su “plavo-crni” učinili ove sezone, pa i u meču sa skupocenim šampionom Francuske, nagrađeni su dirljivim dočekom u Bergamu od strane stotine vernih navijača.

🏆L’#Atalanta torna a Bergamo dopo la #ChampionsLeague

😍L’accoglienza è da brividi #UCL #AtalantaPSG

🎥via @patrick_iannare pic.twitter.com/CvNCqvdLDc

— TMW Radio Sport (@TMW_radio) August 13, 2020

Podsetimo, Atalanta je u četvrfinalu Lige šampiona vodila sa 1:0 golom Pašalića sve do nadoknade vremena, a onda je PSŽ preokrenuo rezultat pogocima Markinjosa i Čupa-Motinga.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.