SUSRET KOJI JE RAZNEŽIO SVA SRCA: Prvi put posle mesec dana roditelji videli svoje bebe (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 17:32

SUSRET KOJI JE RAZNEŽIO SVA SRCA: Prvi put posle mesec dana roditelji videli svoje bebe (VIDEO)

Sada, kada su mere popustile, i kada je situacija sa korona virusom pod kontrolom, roditelji su dobili priliku da posle više od mesec dana po prvi put vide svoje bebe.

Usled zemljotresa koji se dogodio u Hrvatskoj i epidemije korona virusa roditelji u Zagrebu nisu mogli da vide svoje bebe, one koje su se više nedelja nalazile u inkubatoru.

Ovaj mladi bračni par je jedan od njih. Život su im >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ulepšali njihovi blizanci Elena i Toma, ali rođeni u su u Petrovoj bolnici u Zagrebu nekoliko sati pre zemljotresa. Elena je težila svega 590 grama i kao prevremeno rođena deca stavljeni su u inkubator, gde su morali da ostanu neko vreme kako bi dostigli odgovarajuću kilažu i bili potpuno spremni za izlazak iz bolnice.

Roditelje i bebe radvojio je prvo zemljotres, a potom i pandemija korona virusa. Stroge epidemiološke mere u bolnicama nisu dozvoljavalje da se roditelji po prvi put sretnu sa svojom decom.

Kada su stigli ispred bolnice, uzeli su zaštitne maske i rečeno im je da mogu da uđu.

- Bio mi je rođendan par dana pre nego što sam se porodila, ovo mi je najlepši poklon - rekla je majka.

Pogledajte snimak.

Kada su stigli do sobe gde su bebe bile smeštene, mlada majka je samo kroz suze uspela da izusti "joj Bože, kako je mala".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.