ŠTA SE OVO DEŠAVA? U Italiji nedostaje 20.000 umrlih od korona virusa - informacije puštene u javnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 14:00

ŠTA SE OVO DEŠAVA? U Italiji nedostaje 20.000 umrlih od korona virusa - informacije puštene u javnost

U devet italijanskih pokrajina u poslednja 24 sata nije bilo ni jednog preminulog od posledica korona virusa. 

Italijanski dražavni Zavod za Statistiku INPS tvrdi da nedostaje 20.000 umrlih od posledica korona virusa. Oni objašnjavaju da je razlog tome to što su parametri koje su korišteni o uzrocima smrti nepouzdani.

Periodični izveštaji o preminulima pravljeni su na osnovu podataka koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dnevno saopštavala Civilna Zastita, a Zavod saopštava da će se precizan broj žrtava korona virusa i preminiulih od drugih bolesti u vreme pandemije moći znati tek kada se zaraza sasvim iskoreni, to jest kada se pronađe vakcina.

Inače u devet italijanskih pokrajina u poslednja 24 sata nije bilo ni jednog preminulog od posledica korona virusa. Broj zaraženih opada osim u severnoj pokrajini Lombardiji, koja je bila epicentar zaraze. Broj osoba inficiranih korona virusom u Lombardiji je jos uvek visok - 8.710.

Najviše zabrinjava je ukupan broj umrlih 156 u poslednja 24 sata, što je još uvek visoka brojka, utoliko više za brigu jer je Italija gotovo sasvim “prešla” na normalan način života gotovo bez ograničenja.

Severna pokrajina Veneto objavila je da nema nijednog zaraženog, a taj rezultat je postignut pre nego što su virusolozi prognozirali, a jedan od njih profesor Andrea Krizanti kaže da je takav rezultat posledica zajedničkog rada Medicinskog centra i Univerziteta u Padovi, grada koji je centar regije.

Spremite telo za BORBU PROTIV KORONA VIRUSA: Ovo su najefikasniji načini za podizanje imuniteta i jačanje organizma (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Statističari iz Italije: "Nedostaje 20.000 UMRLIH u od posledica korone"

Izvor: Blic, 22.Maj.2020

Italijanski državni Zavod za Statistiku INPS tvrdi da "nedostaje 20.000 umrlih u od posledica korona virusa" i objašnjavaju da je razlog ya to što su parametri koje su korišteni o uzrocima smrti nepouzdani , pisu italijanski mediji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.