Izvor: Blic, 26.Mar.2020, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKI POSLANICI O PREDLOŽENOM NACRTU BUDŽETA BiH "Veliko pitanje kakav će biti nakon što prođe pandemija"

Vest da je Savet ministara BiH uz preglasavanje predstavnika iz Republike Srpske usvojio nacrt budžeta BiH za 2020. godinu kojim se predviđa rast plata razbesnio je mnoge građane koji u ovom momentu zbog pandemije korona virusa sede u svojim kućama i razmišljaju da li će uopšte imati narednu platu ili posao.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Budžet i korona

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Mar.2020

I dok je svijet na koljenima zbog pandemije virusa korona, zdravstveni sistemi pred kolapsom, ekonomija takođe, a procjene ekonomista su da svijet tek očekuje recesija, Vijeće ministara BiH je vratilo Predsjedništvu BiH Nacrt budžeta BiH za ovu godinu, a koji je sačinjen krajem prošle godine i...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.