SRBIJA DANAS PREŠLA MAGIČAN BROJ VAKCINISANIH: Prvi u Evropi, da li smo na pragu kolektivnog imuniteta?

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 10:33

SRBIJA DANAS PREŠLA "MAGIČAN" BROJ VAKCINISANIH: Prvi u Evropi, da li smo na pragu kolektivnog imuniteta?

Srbija je, prema poslednjih podacima Vlade, prešla 1.5 milion vakinisanih protiv korone

U Srbiji je, prema poslednjim podacima vlade, do sada dato 1.501.917 doza vakcine protiv korona virusa, a 530.863 osobe su dobile i drugu dozu vakcine.

Kada je reč o broju vakcinacija na million stanovnika, Srbija je na šestom mestu u svetu - posle Izraela, Sejšela, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Velike Britanije i SAD.

Prema broju vakcinacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na milion stanovnika Srbija je druga u Evropi, posle Velike Britanije.

Kada je reč o broju onih koji su dobili drugu dozu vakcine na milion stanovnika, Srbija je prva u Evropi i četvrta u svetu, posle Izraela, Sejšela i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Srbija je ubedljivo prva u regionu po broju vakcinacija na milion stanovnika, a slede Mađarska, Slovenija, Rumunija, Hrvatska, Bugarska, Albanija i Crna Gora.

Srbija je na prvom mestu u regionu i prema broju građana koji su primili drugu dozu vakcine na milion stanovnika.

Prema ukupnom broju vakcinacija i revakcinacija, Srbija je druga u regionu, posle Rumunije.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Vakcinacija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"TREBA DA SE ČUVAMO DO REVAKCINACIJE" Marijan Ivanuša otkrio: Ne smemo se oslanjati samo na jedan broj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021

Učinak vakcinacije kod pojedinca pokaže se tek nekoliko nedelja nakon dobijanja vakcine..Srbija se nalazi na 4. mestu u Evropi po broju novozaraženih na 100.000 stanovnika, a glavni uzrok velikom skoku brojki su masovan odlazak ljudi na skijanje i opuštanje zbog vakcinacije, što se pokazalo kao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

U Srbiji do sada dato 1.530.671 doza vakcine protiv korone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2021

U Srbiji je do sada, prema najnovijim podacima vlade, dato 1.530.671 doza vakcine protiv korona virusa...Kako se navodi, do sada je drugu dozu vakcine primilo 534.128 ljudi...Građani Srbije vakcinisani su ruskim "Sputnjikom Ve", kineskim "Sinofarmom", vakcinom koje su razvile američka kompanija "Fajzer"...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.