SRAMNO DA SRAMNIJE NE MOŽE! Boško koristi priliku da pozove ljude na NASILJE i širenje virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 02:01

SRAMNO DA SRAMNIJE NE MOŽE! Boško koristi priliku da pozove ljude na NASILJE i širenje virusa

Pored svih upozoravanja struke, i svih mera koje Vlada Srbija uvodi radi suzbijanja i širenja korona virusa, postavlja se pitanje, čemu ovakva sramna izjava lidera pokreta Dveri

 Lider pokreta Dveri Boško Obradović pozvao je večeras protivnike vlasti iz cele Srbije da dođu u Beograd, ističući da "samo velika masa može izdejstvovati političke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << promene".

Pored svih upozoravanja struke, i svih mera koje Vlada Srbija uvodi radi suzbijanja i širenja korona virusa, postavlja se pitanje, čemu ovakva sramna izjava lidera pokreta Dveri.

Da li je ovo još jedan više pokušaj opozicije koji poziva narod na kršenje mera, širenje virusa i nasilje?

- Čitava Srbija treba da odmah krene za Beograd. Sad ili nikad! Vreme je da pokažemo koliko je nezadovoljnih ljudi u Srbiji i da ne dozvoljavamo da nas više prave budalama, lažu, kradu i ponižavaju. Niko nam neće pokloniti slobodu! Moramo da je osvojimo sami. On mora da padne. Kraj! - napisao je Obradović na svom Tviteru.

On dodaje da "samo velika masa može izdejstvovati političke promene, samo svi zajedno, bez obzira na bilo kakve stranačke i ideološke podele".

Velika masa može dovesti samo do još većeg broja obolelih od korona virusa sa kojim se Srbija bori, kao i nasilje koje je večeras uznemirilo građane širom Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Azijska zemlja zbog širenja korone UVODI DRUGU BLOKADU: Zatvaraju se parkovi, tržni centri, kafići i ograničava kretanje vozila

Izvor: Blic, 08.Jul.2020

Uzbekistan će uvesti drugu seriju mera, uključujući blokadu, u periodu od 10. jula do 1. avgusta da bi se sprečilo širenje novog virusa korona, saopštila je danas Vlada ove zemlje u centralnoj Aziji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.