SNIMAK KOJI ĆE VAS RAZNEŽITI! Mala Beograđanka OVAKO podržava medicinare, evo kako zvuči njen aplauz sa terase (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2020, 20:16

SNIMAK KOJI ĆE VAS RAZNEŽITI! Mala Beograđanka OVAKO podržava medicinare, evo kako zvuči njen aplauz sa terase (VIDEO)

Ova devojčica je dobrog srca, jer svako veče tapše za zdravstvene radnike širom Srbije koji vode bitku sa korona virusom.

Srbija svako veče aplaudira iz svojih kuća i stanova, te tako pruža podršku svim zdravstvenim radnicima koji su u velikoj borbi protiv nevidljivog neprijatelja - COVID-19 virusa.

Jedna od mlađih beograđanki odlučila je da se pridruži ovoj "akciji" koju stanovnici glavnog grada, kao i širom zemlje svako veče u 20 časova primenjuju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponekad i uz himnu naše države ili neku od pesama.

Ona stoji na terasi dok se aplauz ne prekine, aplaudirajući sve vreme, ali takođe i šalje poljupce svim zdravstvenim radnicima, kako bi se što pre zajedno izborili sa opakim virusom.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.