Izvor: Blic, 13.Maj.2021, 15:29

SLEDI LI NOVO POPUŠTANJE MERA? Uoči sutrašnje sednice Kriznog štaba korona brojke širom zemlje baš ohrabruju: Evo kakva je situacija

Situacija s korona virusom u celoj zemlji polako se stabilizuje. Uoči sutrašnje sednice Kriznog štaba, na kojoj se očekuje razmatranje razmatranje stanja i eventualno dodatno popuštanje mera, današnje korona brojke pokazuju da kriva na dijagramu nastavlja da pada. Broj obolelih značajno se smanjuje u svim gradovima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DANAS POPODNE ZASEDA KRIZNI ŠTAB Počinju li prve pripreme za povratak normalnom životu?

Izvor: Blic, 14.Maj.2021, 06:59

Nova sednica Kriznog štaba zakazana je za danas u 15:30, a prema brojkama koje pokazuju da je sve veći broj vakcinisanih i da korona polako iščezava u našoj zemlji, moglo bi se očekivati dugo priželjkivano dodatno popuštanje mera.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.