SITUACIJA  U CRNOJ GORI SE NE SMIRUJE: Zabeleženo još 57 novih slučajeva korona virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 18:21

SITUACIJA U CRNOJ GORI SE NE SMIRUJE: Zabeleženo još 57 novih slučajeva korona virusa

U Crnoj Gori je u poslednja 24 sata registrovano 57 novih slučajeva korona virusa, a testirane su 433 osobe saopštio je Institut za javno zdravlje te zemlje.

- Tokom dana prijavljena su još tri smrtna slučaja kod kojih se sumnja da je uzrok smrti bila infekcija sa novim koronavirusom. Ukupan broj potvrdenih smrti od pocetka juna mjeseca od COVID19 ostaje 14 - saopšteno je iz IJZCG.

Od početka juna ukupan broj registrovanih slučajeva je 897, sa 14 potvrdenih smrtnih ishoda i trenutno 13 oporavljenih.

Broj trenutno aktivnih slucajeva je 870.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Korona u svetu: Porast broja zaraženih u SAD, Meksiko četvrti u svetu po broju umrlih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2020, 08:16

Širom SAD i dalje nekontrolisano besni talas koronavirusa, javlja CNN i ističe da broj zaraženih raste u 35 saveznih država, uključujući Floridu, gde je u nedelju zabeležen rekordan broj obolelih u jednom danu - njih 15.300...Kako navodi, porast broja zaraženih u SAD mogao bi da bude samo vrh...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.