SBB uz najstarije sugrađane, neće isključivati usluge

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 19.Mar.2020, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SBB uz najstarije sugrađane, neće isključivati usluge

Kao društveno odgovorna kompanija SBB pozdravlja mere Vlade Srbije i u skladu sa odlukom da nikako ne izlaze iz svojih domova za vreme trajanja vanrednog stanja, penzionerima neće isključivati usluge zbog neizmirenih obaveza, niti će naknadno da obračunava kamate na zakasnela plaćanja. SBB moli penzionere da ostanu bezbedni kod kuće i razonode se uz njihov bogat i raznovrstan TV program. U isto vreme sve ostale sugrađane ohrabruje, da pre svega, koriste digitalne načine plaćanja usluga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << i da sebe i sve oko sebe sačuvaju.

Na raspolaganju su uvek SBB-ove elektronske usluge, preko kojih će i obaveštavati o novonastalim situacijama: mojsbb.rs gde možete sami da vršite izmene paketa, naručujete usluge ili proveravate stanje vašeg paketa, sbb.rs, eon.tv, info@sbb.rs, kao i telefon Kontakt centra 19900, a uskoro i live chat na web sajtu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Čitanje oplemenjuje i jača snagu uma

Izvor: RTS, 20.Mar.2020, 07:15

Upravo to nam je potrebno kada ostajemo u svojim domovima poštujući odluke Vlade Srbije. Naši najveći izdavači koji imaju i najviše knjižara, „Laguna" sa 20 knjižara u Beogradu i još 25 u drugim gradovima Srbije, i „Službeni glasnik" koji broji 32 knjižare na teritoriji Srbije,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.