SAZNALA JE: Aleksandri Prijović saopšteni REZULTATI testa na KORONA VIRUS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020, 23:45

SAZNALA JE: Aleksandri Prijović saopšteni REZULTATI testa na KORONA VIRUS!

Pevačica je takođe bila kod Cece na slavlju povodom rođenja njenog unuka.

Poznata pevačica Aleksandra Prijović bila je prošle nedelje na velikoj proslavi porodice Ražnatović, te se testirala na korona virus, nakon što je potvrđeno da Ceca i Veljko jesu zaraženi

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovicofficial) on Dec 23, 2019 at 6:26pm PST

- Testirala sam se, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što sam i rekla i stigli su mi rezultati. Negativna sam na koronu. Naravno da se ne bih kretala da nije tako. Zato, vidimo se večeras na mom nastupu da se dobro provedemo. Jedva čekam! - rekla je Aleksandra nakon rezultata testa iz krvi, a pevačica će se sa prestoničkom publikom družiti u jednom poznatom klubu.

U SRCU BEOGRADA: Ceca Ražnatović je u ovom STANU živela pre udaje! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.