Ryanair iz Niša opet leti za Berlin, za Maltu polovinom meseca

Izvor: JužneVesti.com, 02.Avg.2020, 22:16

"Ryanair" iz Niša opet leti za Berlin, za Maltu polovinom meseca

Kao što je i bilo najavljeno, posle pauze od 4 meseca zbog korona virusa avioni Ryanair-a od 2. avgusta ponovo lete ka Berlinu, dok će linija do Malte, iako je bila najavljena da će se obnoviti istog dana, krenuti, prema najavama, sredinom avgusta kada malteška Vlada skine restrikcije za putovanja.

Berlin je tako prva linija Ryanair-a koja se realizuje u letnjem redu letenja, saopštavaju iz preduzeća >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Aerodromi Srbije, pa će građani Srbije, kako poručuju, sada moći da planiraju letnji odmor po najnižim cenama pridržavajući se novih zdravstvenih mera koje je Ryanair preporučio tokom ovog leta kako bi zaštitio zdravlje svoje posade i kupaca.

Prvi let već je završen, a obnova letova irske kompanije biće, kako kaže menadžerka prodaje za Balkan Olga Pavlonka, proslavljena promotivnim cenama.

Ryanair sa zadovoljstvom objavljuje da nastavlja sa operacijama u Srbiji nakon 4 meseca. Let iz Niša za Berlin predstavlja prvu liniju Ryanair-a za letnju sezonu 2020 iz Srbije. Pokrenuli smo prodaju sedišta sa cenama od samo 26,99 evra u jednom smeru, za putovanja do oktobra 2020. godine, koja moraju biti rezervisana do srede, 5. avgusta, samo na zvaničnoj veb stranici avio-kompanije - kaže Pavlonka.

Direktor sektora niškog aerodroma "Konstantin Veliki" Dušan Kovačević očekuje da će se destinacije na kojima je irska firma letela pre epidemije korona virusa postepeno obnavljati.

Radujemo se povratku u Niš, jer ovo povećava broj destinacija sa aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu. Pored leta za Berlin, očekujemo da će se destinacije na kojima je Ryanair-a leteo iz Niša pre pandemije postepeno obnavljati, kao i da će se uvesti nove - rekao je Kovačević.

Linija do Malte se očekuje sredinom avgusta, objašnjavaju iz preduzeća Aerodromi Srbije, kada njihova vlada skine restrikcije za putovanja. Podsećaju sve putnike da poštuju preporučene mere prevencije u cilju sprečavanja širenja korona virusa, kao i da se detaljno informišu pre puta kod nadležnih službi o načinu i uslovima putovanja u Nemačku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od juče leta za Berlin

Izvor: JUGpress.com, 03.Avg.2020, 09:03

NIŠ..Ryanair, evropska avio-kompanija broj jedan,  od 2. avgusta je obnovio  letove iz Niša ka Berlinu, posle 4 meseca pause prouzrokovane pandemijom virusa COVID-19. Berlin je tako prva linija Ryanair-a koja se realizuje u letnjem redu letenja. Linija do Malte se očekuje sredinom avgusta meseca...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.