Izvor: JUGpress.com, 03.Avg.2020, 09:03

Od juče leta za Berlin

NIŠ

Ryanair, evropska avio-kompanija broj jedan,  od 2. avgusta je obnovio  letove iz Niša ka Berlinu, posle 4 meseca pause prouzrokovane pandemijom virusa COVID-19. Berlin je tako prva linija Ryanair-a koja se realizuje u letnjem redu letenja. Linija do Malte se očekuje sredinom avgusta meseca kada njivoga vlada skine restrikcije za putovanja.

                                    Građani Srbije sada mogu da planiraju zasluženi letnji >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << odmor po najnižim cenama pridržavajući se novih zdravstvenih mera koje je Ryanair preporučio tokom ovog leta kako bi zaštitio zdravlje svoje posade i kupaca.

                                   U cilju  proslave prvog leta  iz Niša, a posle COVID-a, Ryanair je pokrenuo prodaju sedišta sa cenama od samo 26,99 eura u jednom smeru, za putovanja do oktobra 2020. godine, koja moraju biti rezervisana do srede, 5. avgusta, samo na zvaničnoj veb stranici avio-kompanije www.ryanair.com.

                               Olga Pavlonka predstavnica Ryanair-a izjavila je:

„ Ryanair-a sa zadovoljstvom objavljuje da nastavlja sa operacijama u Srbiji nakon 4 meseca. Let iz Niša za Berlin predstavlja prvu liniju Ryanair-a za letnju sezonu 2020 iz Srbije”, kazala Olga Pavlonka predstavnica Ryanair-a.

                              Kako bismo proslavili svoje prve letove posle pauze zbog  COVID – a, pokrenuli smo prodaju sedišta sa cenama karte za samo 26,99 eura u jednom smeru, za putovanja do oktobra 2020. godine, koje moraju biti rezervisane do srede u  ponoć 5. avgusta. S obzirom da će  sedišta po ovim cenama brzo biti prodata, putnici bi trebalo da se što pre prijave na www.ryanair.com i izbegnu da propuste ovu priliku.

                        „Radujemo se povratku -a u Niš, jer ovo povećava broj destinacija sa aerodroma Konstantin Veliki Veliki u Nišu. Pored leta za Berlin, očekujemo da će se destinacije na kojima je Ryanair-a leteo iz Niša pre pandemije postepeno obnavljati, kao i da će se uvesti nove”, rekao je  direktor sektora aerodroma u Nišu Konstantin Veliki Dušan Knežević.

                          Podsećamo sve putnike da poštuju preporučene mere prevencije u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID – 19, kao i da se  detaljno informišu  pre puta kod nadležnih službi o načinu i uslovima putovanja u Nemačku, dodaju nadležni Aerodroma Konstantin Veliki.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.