Ružić: Blagi porast broja obolelih, obrazovni sistem nije ugrožen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2021, 16:00

Ružić: Blagi porast broja obolelih, obrazovni sistem nije ugrožen

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izjavio je da stanje u školama po pitanju korona virusa nije alarmantno, da postoji blagi porast u broju zaraženih, pre svega u srednjim školama, ali da to ne prelazi jedan odsto od ukupnog broja srednjoškolaca.

Ružić je za Tanjug naveo da je porast broja novoobolelih od korone posledica odmora na pojedinim destinacijama tokom državnog praznika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ali da to ne znači da je obrazovni sistem ugrožen.

"Naprotiv, obrazovni sistem je, kao i do sada, dokazao da je vrlo vitalan i da ume da odgovori na ove izazove", istakao je Ružić.

Dodao je da za to zahvalnost dugujemo pre svega deci, ali i prosvetnim radnicima i vannastavnom osoblju.

"Zahvaljujući njihovoj odgovornosti i spremnosti uspeli smo da sistem očuvamo i do dana današnjeg", istakao je Ružić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ružić: Blagi porast broja zaraženih u školama, ali stanje nije alarmantno

Izvor: Radio 021, 22.Feb.2021

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izjavio je da stanje u školama po pitanju korona virusa nije alarmantno, da postoji blagi porast u broju zaraženih, pre svega u srednjim školama, ali da to ne prelazi jedan odsto od ukupnog broja srednjoškolaca...Ružić je za Tanjug...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.