Rusija: Peskov oboleo od korona virusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2020, 15:09

Rusija: Peskov oboleo od korona virusa

Blizak saranjik ruskog predsednika Vladimira Putina, portparol Kremlja Dmitrij Peskov testiran je pozitivno na virus Kovid-19.

Kako prenosi portal Raša tudej, on je zadržan u bolnici.

"Da, razboleo sam se. Lečim se", rekao je Peskov, prenosi portal Sputnjik. Od novog korona virusa oboleo je i ruski premijer Mihail Mišustin krajem aprila.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putinov portparol zaražen koronavirusom

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Maj.2020

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov zaražen je koronavirusom i hospitalizovan je..."Da, ja sam se razboleo. Lečim se", rekao je danas Peskov, a prenose ruske agencije...Krajem aprila zarazio se i premijer Mihail Mišustin, koji se takođe nalazi na bolničkom lečenju...Peskov je ranije izjavio da se...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Virus hara i u Kremlju: Epidemija se širi Rusijom i pored svih mera

Izvor: Večernje novosti, 13.Maj.2020, 08:08

Režim samoizolacije u Rusiji od 85 regiona može da ukine samo njih 11. Putinov portparol Dmitrij Peskov pozitivan na kovid 19 MOSKVA - OD STALNOG DOPISNIKAMADA je predsednik Putin ovlastio regionalna rukovodstva da u skladu sa situacijom odluče treba li oslabiti režim samoizolacije,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.