Restart Holivuda: Od sledeće nedelje kreću SNIMANjA filmova

Izvor: Večernje novosti, 06.Jun.2020, 20:58

Restart Holivuda: Od sledeće nedelje kreću SNIMANjA filmova

Pored sekretarijata za zdravstvo Kalifornije, u izradi pravilnika i smernica za prevenciju širenja virusa korona tokom snimanja učestvovale su najveće američke filmske kompanije FILMSKA i TV snimanja u holivudskim studijima i na lokacijma u Kaliforniji mogla bi ponovo da krenu već 12. juna, saopštili su nadležni te američke države i usvojili novi pravilnik sa smernicama za prevenciju širenja epidemije virusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << korona tokom snimanja, izvestio je Rojters.Pored sekretarijata za zdravstvo Kalifornije, u izradi pravilnika i smernica za prevenciju širenja virusa korona tokom snimanja učestvovale su najveće američke filmske kompanije.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Snimanja u Holivudu se nastavljaju 12. juna

Izvor: Radio 021, 07.Jun.2020, 18:10

Guverner Kalifornije Gevin Njuzom saopštio je kako će se televizijska i filmska produkcija u Holivudu nastaviti nakon nekoliko meseci pauze usled pandemije virusa korona..."Muzička, televizijska i filmska produkcija može da nastavi normalno funkcionisanje u Kaliforniji već nakon 12. juna", objasnio...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.