Rasinski okrug: Novozaraženih 72, najviše u Kruševcu – 55

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2020, 16:17

Rasinski okrug: Novozaraženih 72, najviše u Kruševcu – 55

Na teritoriji Rasinskog okruga, prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje, registrovano je novih 72 slučaja zaraženih virusom korona, a najviše je u Kruševcu - 55.

U Aleksandrovcu je registrovano novih sedam pozitivnih osoba, Trsteniku šest, Ćićevcu tri i Brusu jedna.

Na infektivnom odeljenju trenutno je 79 pacijenata sa različitim tegobama, što je za osam manje u odnosu na juče, prenosi RTS.

Od ukupno 676 obolelih na teritoriji tog okruga, 392 osobe se smatraju izlečenim, dok je 39 preminulo od posledica Kovida 19.

Čekaju se rezultati za još 389 testiranih.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Podunavski okrug: U Smederevu sedam novoobolelih, po tri u Palanci i Plani 

Izvor: Danas, 19.Jul.2020, 11:48

Prema današnjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje iz Požarevca, u Podunavskom okrugu registrovano je 13 novoinficiranih korona virusom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.