Prvi slučaj zaraze u pančevačkom sudu, kolege negativne

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2020, 11:53

Prvi slučaj zaraze u pančevačkom sudu, kolege negativne

Jedna osoba zaražena je korona virusom u Osnovnom sudu u Pančevu, a nekoliko osoba koje su bile u kontaktu s tom osobom su negativne, rečeno je danas Tanjugu u Osnovnom sudu.

U sudu kažu da je reč o zaposlenom na o određeno vreme koji nije radio tokom vanrednog stanja, već samo prošle nedelje u utorak i sredu, kada su poštovane sve mere, a on se na poslu zadržžao kraće od punog radnog vremena.

Takođe, kako kažu, on se nije zarazio u radnom okruženju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a kolege koje su bile u kontaktu s njim su izolovani i posle testa obavljenog u Zavodu za javno zdravlje potvrđeno je da su negativni na COVID.

Dve prostorije u kojima je zaražena osoba boravila dodatno su dezinfikovane, dok je zgrada suda i do sada svakodnevno dezinfikovana.

Uz primenu svih zaštitnih mera koje je propisao Visoki savet sudstva Osnovni sud nastavlja da radi.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prvi slučaj zaraze korona virusom u PANČEVAČKOM SUDU

Izvor: Blic, 25.Maj.2020

Jedna osoba zaražena je korona virusom u u Osnovnom sudu u Pančevu, a nekoliko osoba koje su bile u kontaktu s tom osobom su negativne, rečeno je danas Tanjugu u Osnovnom sudu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.