Promena plana, Vojvodina otkazala pripreme!

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2020, 13:55

Promena plana, Vojvodina otkazala pripreme!

Mere predostrožnosti.

Fudbaleri Vojvodine glavni deo priprema za novu sezonu neće sprovesti na Zlatiboru kako je to prvobitno bilo planirano, saopštio je danas taj klub.

"Usled činjenice da je u prethodnom periodu u čitavoj Srbiji došlo do novog širenja korona virusa, pri čemu se neka od žarišta nalaze na teritoriji zapadne Srbije i samom Zlatiboru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbalski klub Vojvodina je odlučio da čitav tok priprema bude sproveden u FC 'Vujadin Boškov'"
, navodi se u saopštenju kluba.

Kako se dodaje, fudbaleri i članovi stručnog štaba Vojvodine će u FC "Vujadin Boškov" biti "ne samo zaštićeniji od ovog opasnog virusa, već će imati i idealne uslove za sprovodjenje trenažnog procesa".

Početak takmičenja u Superligi Srbije predviđen je za 1. avgust, a do tada je u planu da osvajači Kupa Srbije odigraju nekoliko prijateljskih utakmica.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina otkazala pripreme na Zlatiboru

Izvor: B92, 06.Jul.2020

Fudbaleri Vojvodine glavni deo priprema za novu sezonu neće sprovesti na Zlatiboru kako je to prvobitno bilo planirano, saopštio je novosadski klub..."Usled činjenice da je u prethodnom periodu u čitavoj Srbiji došlo do novog širenja koronavirusa, pri čemu se neka od žarišta nalaze na teritoriji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.