Izvor: MozzartSport.com, 06.Jul.2020, 14:05

Vojvodina otkazala pripreme na Zlatiboru

Kompletne pripreme biće obavljene u Novom Sadu

Fudbaleri Vojvodine glavni deo priprema za novu sezonu neće sprovesti na Zlatiboru kako je to prvobitno bilo planirano, saopštio je danas taj klub.

"Usled činjenice da je u prethodnom periodu u čitavoj Srbiji došlo do novog širenja korona virusa, pri čemu se neka od žarišta nalaze na teritoriji zapadne Srbije i samom Zlatiboru, fudbalski klub >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Vojvodina je odlučio da čitav tok priprema bude sproveden u centru Vujadin Boškov", navodi se u saopštenju kluba.

Kako se dodaje, fudbaleri i članovi stručnog štaba Vojvodine će na terenima centra Vujadin Boškov biti "ne samo zaštićeniji od ovog opasnog virusa, već će imati i idealne uslove za sprovodjenje trenažnog procesa".

Početak takmičenja u Superligi Srbije predviđen je za 1. avgust, a do tada je u planu da osvajači Kupa Srbije odigraju nekoliko prijateljskih utakmica.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Dobre vesti iz PL - Nema zaraženih

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2020

Poslednja testiranja...Engleska fudbalska Premijer liga saopštila je danas da u novom krugu testiranja nije bilo nijednog pozitivnog rezultata na korona virus...Kako se navodi, Premijer liga je od 29. juna do 5. jula testirala 1.973 fudbalera, trenera i zaposlenih u klubovima i nije zabeležen nijedan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.