Izvor: Blic, 11.Apr.2020, 15:05

Profesorka vakcinologije na Oksfordu: "Vakcina protiv novog korona virusa spremna DO SEPTEMBRA"

Vakcina protiv Kovida-19 mogla bi da bude spremna do septembra ove godine, rekla je profesor vakcinologije na Univerzitetu Oksford Sara Gilbert.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Vakcina protiv virusa korona do septembra"

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Apr.2020

LONDON - Vakcina protiv virusa korona mogla bi da bude spremna do septembra ove godine, rekla je profesor vakcinologije na Univerzitetu Oksford Sara Gilbert.

Nastavak na Nezavisne Novine...

USKORO POČINJU TESTOVI NA LJUDIMA: Evo kada možemo da očekujemo VAKCINU za korona virus

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2020

Vakcina protiv korona virusa mogla bi da bude spremna do septembra, navodi naučnica koja predvodi jedan od najnaprednijih britanskih timova...Sara Gilbert, profesor vakcinologije na Oksfordu, rekla je danas da je "80 odsto sigurna" da će vakcina biti dobra i da bi mogla da bude spremna do septembra....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.