Privremeno stopirana proizvodnja meksičkog piva Korona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2020, 04:11

Privremeno stopirana proizvodnja meksičkog piva "Korona"

Meksička kompanija koja pravi svetski poznato pivo "Korona" saopštila je da privremeno stopira proizvodnju.

Najpoznatije meksičko pivo "Korona" koje se izvozi u 180 zemalja sveta privremeno će prestati da se proizvodi od nedelje.

Kako se navodi, jedno istraživanje je pokazalo da čak 38 odsto Amerikanaca ne želi da kupuje ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pivo, dok je na Guglu sve popularnija pretraga "Korona pivo virus", koja šteti brendu.

Pored imena koje je sada postalo odbojno, gubici su povezani i sa izolacijom jer se manje ljudi druži i izlazi, a tržište ovog napitka se zasniva upravo na noćnom životu.

Vlada Meksika je ove nedelje objavila vanredno stanje zbog epidemije koronavirusa i naredila suspenziju neesencijalnih proizvodnih aktivnosti u zemlji.

Prema jučerašnjim podacima, u Meksiku je obolelo 1.510 ljudi, a 50 je podleglo zarazi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Veliki gubici piva Korona zbog virusa korona

Izvor: Radio 021, 03.Apr.2020

Pandemija virusa korona je uticala na ekonomski pad na globalnom nivou, a kompanija koja je vlasnik piva "Korona" preživljava veliku krizu jer taj brend deli ime sa virusom od kojeg strahuje ceo svet...U poslednja dva meseca otkako se virus korona proširio Kinom, kompanija je pretrpela gubitak od 132...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.