Izvor: Blic, 02.Dec.2020, 09:36

"Prikrivenu poruku Darije Kisić - sada se sami spasavajte kako znate i umete - ovoga puta ne može da zaseni vlasti omiljena mantra: epidemija je svuda, a mi smo jedni od najboljih u Evropi"

Baš nam je lepo išlo tokom trećeg talasa dok je Vlada poštovala jedino savet sada već bivšeg, mada odlikovanog, člana Kriznog štaba dr Branimira Nestorovića: „Ko Boga vas molim, živite svoj život, pustite korona virus da živi svoj.“ Zabavili smo se i bančili više nego iko u Evropi, napravili zavidan promet vlasnicima kladionica i splavova i mogli tako da nastavimo u beskraj, da virus nije - krajnje nevaspitano i mimo dogovora sa naprednjačkom vlašću - odlučio da svoj život živi na naš račun i da nam ubija bar 30 građana dnevno.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.