Preminula tri pacijenta, na liječenju 87 osoba

Izvor: SandzakPress.net, 21.Okt.2021, 10:58

Preminula tri pacijenta, na liječenju 87 osoba

Tokom prethodnog dana u Opštoj bolnici u Novom Pazaru preminula su tri pacijenta, dva iz ovog grada i jedan iz Beograda od posledica izazvanih korona virusom, saopštio je Štab za vanredne situacije. Hospitalizovano je sedam novih pacijenata, a otpušteno 14, pa je trenutno na bolničkom lečenju 87 osoba. Od toga je na respiratorima četiri, a na kiseoničkoj potpori dva pacijenta. U Kovid ambulanti Doma zdravlja juče je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << 177 pregleda od kojih 87 prvih, a od 81 urađenih brzih antigenskih testova iz brisa nosa 11 je bilo pozitivno. Izvor: Radiostoplus   The post Preminula tri pacijenta, na liječenju 87 osoba appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Jedan kovid pacijent preminuo, hospitalizovano još 11

Izvor: OkRadio.rs, 21.Okt.2021

Još jedan kovid paciient preminuo je u poslednja 24 časa, sapošteno je iz Zdravstvenog centra (ZC) Vranje. U kovid bolnicama ZC Vranje hospitalizovano je 116 pacijenata, svi su pozitivni na koronavirus i sa upalom pluća, dok je na kiseoniku 61 pacijent.    Na bolničko lečenje primljeno je...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.