Premijer upozorio: Treći talas zahvatio zemlju

Izvor: B92, 06.Apr.2021, 22:17

Premijer upozorio: "Treći talas zahvatio zemlju"

Kanadski premijer Džastin Trudo upozorio je danas da je treći talas pandemije korona virusa zahvatio zemlju.

"Širom sveta zemlje se suočavaju sa veoma ozbiljnim trećim talasom ove pandemije. A sada je tako i u Kanadi", rekao je Trudo na konferenciji za novinare.

Brzo raste broj hospitalizacija,a postelje u jedinicama intenzivne nege se popunjavaju, upozorio je kanadski premijer.

Kanada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove nedelje beleži skoro 5.200 novih slučajeva korona virusa dnevno, prenosi BBC.

Najmnogoljudnija pokrajina Ontario stavljena je u ograničeni lokdaun tokom vikenda, a zdravstveni stručnjaci pozivaju na uvođenje oštrijih mera.

Od posledica korona virusa dosad je umrlo više od 23.000 Kanađana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TREĆI TALAS EPIDEMIJE STIGAO U KANADU: Džastin Trudo apelovao na građane da se poštuju mere!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2021

Kanadski premijer Džastin Trudo upozorio je danas da je treći talas pandemije korona virusa zahvatio zemlju....- Širom sveta zemlje se suočavaju sa veoma ozbiljnim trećim talasom ove pandemije. A sada je tako i u Kanadi - rekao je Trudo na konferenciji za novinare...Brzo raste broj hospitalizacija,a...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.