Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2020, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsjedništvo BiH donijelo Odluku o angažovanju Oružanih snaga BiH

SARAJEVO - Predsjedništvo Bosne i Hercegovine je na 58. vanrednoj sjednici, održanoj danas, donijelo Odluku o angažovanju Oružanih snaga Bosne i Hercegovine za potrebe pružanja pomoći civilnim organima u prevenciji i sprečavanju širenja virusa korona(COVID – 19) u posebnim objektima (šatorima) za smještaj lica koja dolaze u Bosnu i Hercegovinu iz inozemstva.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

POMOĆ U SPREČAVANJU ŠIRENJA KORONA VIRUSA Predsedništvo donelo odluku o angažovanju Oružanih snaga BiH

Izvor: Blic, 18.Mar.2020

Predsedništvo BiH na današnjoj vanrednoj sednici donelo je Odluku o angažovanju Oružanih snaga BiH za potrebe pružanja pomoći civilnim organima u prevenciji i sprečavanju širenja virusa korona u posebnim objektima (šatorima) za smeštaj osoba koja dolaze u BiH iz inostranstva.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.