Predsednik Crvenog krsta izložio se virusu da dokaže besmisao mera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2020, 20:51

Predsednik Crvenog krsta izložio se virusu da dokaže besmisao mera

Predsednik rumunskog Crvenog krsta Viorel Catarama pod istragom je, jer se namerno izložio riziku zaraze korona virusom kako bi dokazao besmisao mera koje su uvedene u Rumuniji.

Catarama je zagrlio muškarca koji je imao koronavirus u gradu Barbulesti, objavio je ured državnog tužioca, javlja Hina.

Taj 65-godišnjak pokušao je da dokaže da su mere socijalnog distanciranja nepotrebne i da samo uzrokuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << štetu ekonomiji.

"Duboko sam uveren da mi se ništa neće dogoditi", rekao je Catarama na Fejsbuku, prenosi Indeks.

Napisao je da je želeo da dokaže da "je velika greška bila dovesti Rumuniju do bankrota i ukinuti naša temeljna prava i slobode".

Rumunski Crveni krst, ali i supruga tog poslovnog čoveka koja je lekarka kritikovali su njegov potez. Nije poznato da li se Catarama i zarazio.

U Rumuniji je od koronavirusa umrlo 926 ljudi, a zaraženo je nešto više od 15.000. Ta zemlja ima oko 18 miliona stanovnika.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rumun pod istragom, namjerno se izložio virusu

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Maj.2020

BUKUREŠT - Predsjednik rumunskog Crvenog krsta Viorel Catarama pod istragom je, jer se namjerno izložio riziku zaraze korona virusom kako bi dokazao besmisao mjera koje su uvedene u zemlji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

SULUDI BUNT Predsednik rumunskog Crvenog krsta NAMERNO ZAGRLIO OBOLELOG od korone da bi dokazao "besmisao mera"

Izvor: Blic, 09.Maj.2020

Predsednik rumunskog Crvenog krsta Viorel Catarama pod istragom je, jer se namerno izložžio riziku zaraze korona virusom kako bi dokazao besmisao mera koje su uvedene u zemlji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.