Povećava se broj zaraženih koronavirusom – U Novom Pazaru novih 7, u Tutinu novih 5

Izvor: SandzakPress.net, 06.Jun.2020, 17:18

Povećava se broj zaraženih koronavirusom – U Novom Pazaru novih 7, u Tutinu novih 5

U Srbiji je u protekla 24 sata registrovano 96 novozaraženih od korona virusa, što je duplo više u odnosu na jučerašnji dan, kada ih je bilo 48. Danas je ova brojka prvi put posle 22. maja naglo skočila, i premašila više od 60 ljudi, koliko se do tada beležilo na dnevnom nivou. Taj, 22. maj, ujedno je bio i prvi dan bez smrtnih slučajeva. Srpska prestonica je danas dan sa najvećim brojem novozaraženih – 23. Leskovac >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << i Vranje su odmah za prestonicom, a broj novoobolelih u ovim gradovima je 15, odnosno 12. U Nišu ih je 8, dok je u Novom Pazaru broj novozaraženih 7. Tutin broji 5, a Sremska Mitrovica 4 nova slučaja zaraze korona virusom. U Čajetini je njih troje, a u Novom Sadu i Smederevu dvoje koji su oboleli od novog virusa. U protekla 24 sata, na Covid-19 testirano je ukupno 4.795 osoba. Danas je preminula jedna osoba, a njih 12 se nalazi na respiratorima.   The post Povećava se broj zaraženih koronavirusom – U Novom Pazaru novih 7, u Tutinu novih 5 appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Prvi maj,   Vranje

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

"Optimista sam, neće biti drugog talasa"

Izvor: B92, 06.Jun.2020

U Austriji je u protekla 24 sata registrovano 55 novozaraženih osoba, od kojih 35 u Beču...Poređenja radi u petak je bilo 38 novih zaraženih, a prethosdnog dana samo 12...Broj aktivno obolelih porastao je na 343, od kojih je 72 hospitalizovano, a 17 je na intenzivnoj nezi...Od početka epidemije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.