Potvrđena 10-ta žrtva korone u RS, preminuo muškarac u Bijeljini

Izvor: Večernje novosti, 06.Apr.2020, 14:51

Potvrđena 10-ta žrtva korone u RS, preminuo muškarac u Bijeljini

U Republici Srpskoj danas je preminula 10-ta žrtva virusa korona U Republici Srpskoj danas je preminula 10-ta žrtva virusa korona. Nakon što su jutros potvrđena dva smrtna slučaja od virusa korona, danas je preminuo i stariji muškarac u Bijeljini.To je za ATV potvrdila Milica Lovrić, direktorka bolnice “Sveti Vračevi” u Bijeljini.U Republici Srpskoj je do sada preminulo 10 osoba, a zaražene su 304 osobe.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

U Republici Srpskoj treći smrtni slučaj u ponedeljak

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Apr.2020

Nakon što su jutros potvrđena nova dva smrtna slučaja od virusa korona u Republici Srpskoj, danas je preminuo i stariji muškarac u Bijeljini. Ovu vijest potvrdila je Milica Lovrić, v.d. direktora bolnice "Sveti Vračevi" u Bijeljini. Riječ je o pacijentu koji je imao intervenciju u Centru za...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.