U Republici Srpskoj treći smrtni slučaj u ponedeljak

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Apr.2020, 15:52

U Republici Srpskoj treći smrtni slučaj u ponedeljak

Nakon što su jutros potvrđena nova dva smrtna slučaja od virusa korona u Republici Srpskoj, danas je preminuo i stariji muškarac u Bijeljini. Ovu vijest potvrdila je Milica Lovrić, v.d. direktora bolnice "Sveti Vračevi" u Bijeljini. Riječ je o pacijentu koji je imao intervenciju u Centru za srce Tuzla, a u bijeljinsku bolnicu je došao sa simptomima Covid-19, nakon čega je analizama utvrđeno da je pozitivan. Riječ je o osobi koja je dugogodišnji dijabetičar i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U Zenici dva nova slučaja zaraze virusom korona povezana

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Apr.2020, 12:02

ZENICA - Testiranjem na Kliničkom centru u Sarajevu potvrđena su dva nova slučaja infekcije virusom korona COVID-19 u Zenici, saopšteno je iz Kriznog štaba za praćenje novog virusa korona Zeničko-dobojskog kantona (ZDK).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.