Izvor: Luftika.rs, 06.Apr.2020, 18:04

Posle 51 godine braka umrli od koronavirusa u razmaku od 6 minuta

Bračni par sa Floride, koji su prijatelji i porodica tokom 51 godine braka nazivali nerazdvojnim, nije se izborio sa posledicama korona virusa. U smrt su otišli zajedno, jedno za drugim u razmaku od šest minuta, a kako njihov sin kaže, delovalo je kao da će pregurati bolest.
Stjuart Bejker (74) i Adrian Bejker (72) bili su zdravi pre nego što su se sredinom marta zarazili koronavirusom. Stjuarta je virus teže pogodio pa je primljen u bolnicu, Adrijan je sa blažim simptomita ostala >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << kod kuće.
Kada je saznla da je Stujartu postalo još gore, da je prebačen na intenzivnu negu, da je pozitivan na koronavirus, otišla je u bolnicu da se testira, piše Mondo.
Stanje joj se od šoka pogoršalo.
Vest o njihovj smrti podelio je sin Badi Bejker navodeći da svi moraju da budu svesni da je ovo teška bolest i da moraju da naprave pametan izbor i ostanu kod kuće.
Bivši evropski prvak u boksu preminuo od posledica koronavirusa

Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.