Ponovo se uspostavlja željeznički putnički saobraćaj u Srpskoj

Izvor: Capital.ba, 01.Jun.2020, 08:03

Ponovo se uspostavlja željeznički putnički saobraćaj u Srpskoj

DOBOJ – “Željeznice Republike Srpske” (ŽRS) od danas ponovo uspostavljaju saobraćaj putničkih vozova, uz sprovođenje mjera zaštite. Iz ŽRS-a su naveli da do daljeg neće saobraćati putnički brzi vozovi na relaciji Sarajevo-Bihać-Sarajevo i Sarajevo-Banjaluka-Sarajevo, kao i lokalni putnički đački vozovi Doboj-Petrovo Novo-Doboj. O početku njihovog saobraćanja javnost će biti blagovremeno informisana, napomenuli su iz ŽRS-a. Mjere zaštite koje su obavezne da se sprovedu s >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << ciljem smanjenja rizika od širenja virusa korona odnose se na obavezu dezinfekcije obuće i ruku pri ulasku u prostore željezničkih stanica i čekaonica, kao i upotrebu maski za lice željezničkog osoblja i putnika. Obavezno je i fizičko rastojanje između osoba od najmanje jedan metar, a ulazak u vozove uz obavezno poštovanje svih ovih uputstava je na jedna vrata. Prilikom rasporeda putnika u vozovima neophodna fizička distanca je upotreba svakog drugog sjedišta u kupeima. Iz ŽRS-a su najavili da će svakodnevno vršiti čišćenje, provjetravanje i dezinfekciju svih putničkih vozova, kao i staničnih objekata. “ŽRS” poziva putnike da poštuju propisane mjere da bi svi korisnici željezničkog saobraćaja bili sigurni i zaštićeni tokom putovanja”, navodi se u saopštenju. Srna Чланак Ponovo se uspostavlja željeznički putnički saobraćaj u Srpskoj се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMA VIŠE OGRANIČENJA! BiH otvorila granice, sa radom počinju i aerodromi: Kakva su pravila za Srbe?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020

Mere zaštite s ciljem smanjenja rizika od širenja korona virusa ostaju na snazi...Odlukom Saveta ministara od danas su otvorene granice BiH sa Hrvatskom, Srbijom i Crnom Gorom bez ograničenja i posebnih uslova...Odluka se odnosi samo na ulazak građana Hrvatske, Srbije i Crne Gore, a s obzirom da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.