Političar jedva izustio samo JEDNU REČENICU!

Izvor: 011vodič.com, 11.Apr.2021, 09:13

Političar jedva izustio samo JEDNU REČENICU!

Poznati i porodica stigli su na komemoraciju Predragu Živkoviću Tozovcu, koji je preminuo od posledica korona virusa u 85. godini.
Brojne ličnosti sa estrade našle su se na komemoraciji, a među njima i Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić.
foto: UROŠ ARSIĆ Pevačica je sve vreme tešila Tozovčevu udovicu Emiliju Mimu, koja je bila skrhana bolom zbog gubitka muža.
“Nema plakanja”, pokušao je Mimu da uteši Mrka.
foto: UROŠ ARSIĆ Podsetimo, Emilija je bila pevačeva >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << najveća ljubav punih 40 godina, ali su tek nedavno jedno drugim rekli sudbonosno “da”.
“Posle 35 godina ljubavi, red je da se to kruniše brakom. Mima i ja smo prijatelji, pre svega, i ne možemo jedno bez drugog. Jesam veliki vernik, ali svadbe neće biti u crkvi, samo ćemo obaviti građansko venčanje i moja Mima, koja mi je dugogodišnja verenica, da se tako izrazim, postaće moja supruga”, govorio je ranije Tozovac.
(Espreso/Kurir)



The post Političar jedva izustio samo JEDNU REČENICU! appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Tozovca na Novom groblju ISPRAĆAJU NA VEČNI POČINAK prijatelji i porodica!

Izvor: 011vodič.com, 11.Apr.2021

Predrag Živković Tozovac umro je u 85. godini od posledica korona virusa, a najbliži su se okupili na Novom groblju i održano je opelo posle komemoracije, nakon čega će biti sahrana.. Na groblje su stigle i poznate ličnosti Olivera Kovačević, Milena Plavšić, Bane Obradović, Aco Pejović,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.