Tozovca na Novom groblju ISPRAĆAJU NA VEČNI POČINAK prijatelji i porodica!

Izvor: 011vodič.com, 11.Apr.2021, 09:34

Tozovca na Novom groblju ISPRAĆAJU NA VEČNI POČINAK prijatelji i porodica!

Predrag Živković Tozovac umro je u 85. godini od posledica korona virusa, a najbliži su se okupili na Novom groblju i održano je opelo posle komemoracije, nakon čega će biti sahrana.
Na groblje su stigle i poznate ličnosti Olivera Kovačević, Milena Plavšić, Bane Obradović, Aco Pejović, Dragica Radosavljević Cakana i Era Ojdanić.
“Volimo te zauvek, tvoje Mima, Sanja i Jovana”, piše na suzi koja stoji ispred Crkve na groblju.
foto: UROŠ ARSIĆ Udovica pevača >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Emilija (Mima), njena ćerka i unuka sede ispred Crkve i primaju saučešće, a sve vreme liju suze zbog velikog gubitka.
Podsetimo, Predrag Živković Tozovac izgubio je bitku sa korona virusom u 85. godini. Talenat za muziku otkrili su njegovi roditelji kada mu je bilo četiri godine, a već sa deset godina svirao je harmoniku na svadbama.
Najpoznatiji je po pesmama “Tražiću ljubav novu”, “Vlajna”, “Jesen u mom sokaku“, “Mirjana”, “Ti si me čekala”, “Violino ne sviraj”, “Ovamo Cigani”, “Oči jedne žene”, “Prazna čaša” i drugima.
Bonus video:
01:18

SAHRANA PREDRAGA ŽIVKOVIĆA TOZOVCA: Udovica jedva stoji na nogama, sve vreme plače, krenula tužna POVORKA (FOTO)




(Espreso)



The post Tozovca na Novom groblju ISPRAĆAJU NA VEČNI POČINAK prijatelji i porodica! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Telo pokojnog pevača biće položeno u ISTU GROBNICU sa Cunetom i Batom!

Izvor: 011vodič.com, 11.Apr.2021

Predrag Živković Tozovac umro je u 85. godini od posledica korona virusa, a najbliži su se okupili na Novom groblju i održano je opelo posle komemoracije, nakon čega će biti sahrana.Na groblje su stigle i poznate ličnosti: Milena Plavšić, Bane Obradović, Aco Pejović, Dragica Radosavljević...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.