Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2020, 19:58

Piroćancima prijala pauza, pao i Zemun

Istina, kasno je, ali...

Tri kola i sedam od mogućih devet osvojenih bodova posle dva i po meseca pauze zbog epidemije korona virusa. Piroćancima je očigledno prijao odmor, pa su u nastavku sezone krenuli mnogo bolje no pre pauze. U zaostaloj utakmici 26. kola Prve lige Srbije pao je i Zemun – 2:1 na stadionu “Dragan Nikolić“.

Marko Šarić je doveo Piroćance u vođstvo da bi posle izjednačujućeg pogotka Jovana Kastratovića pobednika >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odlučio Aleksa Kostić Milutinović pogotkom u 72. minutu.

Piroćanci su se tako probili do sedmog mesta na tabeli, ali preko terena svakako neće moći do Evrope, pošto dva kola pre kraja sezone imaju sedam bodova manje Kolubare i OFK Bačke, koji zauzimaju četvrto i peto mesto na tabeli.

Čak i ako bi nekoliko klubova odustalo od nastupa u eliti ta bi se mesta popunjavala klubovima koji bi najviše platili što je propis koji je baš nedavno uveo Fudbalski savez Srbije pravdajući takav potez željom da u Superligi ima finansijski stabilne ekipe.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Dragan Nikolić

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.