Izvor: Luftika.rs, 02.Jul.2020, 21:25

Pesmom protiv korone: U bolnici u Novom Pazaru zajedno zapevali lekari i pacijenti! (VIDEO)

Novi Pazar je trenutno jedno od najvećih žarišta virusa korona u Srbiji. Prema rečima predsednika Mešihata Islamske zajednice u Srbiji muftije doktora Melvuda efendije Dudića u tom gradu i Tutinu je u prethodnih 10 dana od posledica virusa korona umrlo 114 osoba.
Međutim, da i u teškim trenucima ljudi ne gube nadu u Novom Pazaru pokazuje snimak koji se pojavio na društvenim mrežama.
Naime, nekoliko medicinskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << radnika u jednoj bolnici u Novom Pazaru koji su došli u redovni obilazak pacijenata, rešili su da primene jednu do sada neviđenu tehniku lečenja.
– Da vam pokažem moje drugove, evo ih moji drugovi svi – rekao je jedan od medicinskih radnika u zaštitnom odelu, nakon čega su u sobu ušla još dvojica njegovih kolega.
– Ajmo baba, ajmo svi – rekao je on, nakon čega su sva trojica zapevala pesmu Jadranke Barjaktarević „Tvoja noć i moja zora“
– Da li će se ikad sresti, tvoja noć i moja zora, ne, nema zbora, prije će se otopiti, snijeg za vrha Durmitora- odzvanjalo je bolničkom sobom, što je posebno prijalo i baki koja se nalazila na lečenju, koja je zanjihala sa obe ruke podignute u vis, pa i mladiću koji se nalazio u krevetu pored nje, koji je takođe razdragano i veselo učestvovao u ovom performansu.
https://media.publit.io/file/Dogadjaji/Pesma-u-bolnici-Novi-Pazar.mp4
Grozota i LAŽ – Tako je stanje u novopazarskoj bolnici opisao čovek koji je otpušten s lečenja

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.