Muftija Dudić: U Novom Pazaru i Tutinu za deset dana preselilo 114 osoba

Izvor: SandzakPress.net, 02.Jul.2020, 17:06

Muftija Dudić: U Novom Pazaru i Tutinu za deset dana preselilo 114 osoba

Gostujući na Sandžak televiziji, 02.07.2020. godine, predsjednik Mešihata IZ-e u Srbiji muftija dr. Mevlud ef. Dudić, između ostalog, kazao je da je na osnovu evidencije medžlisa o obavljenim dženazama u periodu od 20. do. 30. juna ove godine u Novom Pazaru preselilo na Ahiret 65 osoba, dok je u Tutinu 49, što je poražavajući broj smrtnih slučajeva u odnosu na period prije pandemije korona virusa. The post Muftija Dudić: U Novom Pazaru i Tutinu za deset dana preselilo 114 osoba appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Muftija Dudić: U Novom Pazaru i Tutinu za 10 dana umrlo 114 osoba

Izvor: Luftika.rs, 02.Jul.2020

Predsednik Mešihata Islamske zajednice u Srbiji muftija doktor Melvud efendija Dudić izjavio je za sajt „Sandžak press“ da se u Novom Pazaru i Tutinu za samo 10 dana preselilo (umrlo) 114 osoba.. Gostujući na Sandžak televiziji, predsednik Mešihata Islamske zajednice u Srbiji muftija dr. Mevlud...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.