Pao portal eUprave: Radi se na otklanjanju problema

Izvor: Večernje novosti, 09.Jul.2020, 10:17

Pao portal eUprave: Radi se na otklanjanju problema

Na početku upisa u srednje škole portal eUprave pao Na početku upisa u srednje škole portal eUprave pao.Roditelji svršenih osnovaca javili su se našoj redakciji da odjutros ne postoji mogućnost logovanja na sajt eUprave preko kojeg bi mogli elektronskim putem da upišu svoju decu u srednje škole.Iako je najavljivano da će ova opcija olakšati desetinama hiljada ljudi da ne moraju da idu u škole i izbegnu izlaganje virusu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << korona, ukoliko se ovi problemi ne otklone do kraja radnog vremena u petak svi će morati da ipak odu u škole. Naime, tada ističe rok za upis. Liste đaka sa odabranim školama objavljene su juče uveče.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Na početku upisa u srednje škole na 10 minuta pao portal eUprave, već upisano 4.500 đaka

Izvor: B92, 09.Jul.2020

Beograd -- Danas je počeo upis u srednje škole, koji se obavlja elektronski. Međutim, rodidelji su javili medijima da je portal eUprave pao...Roditelji svršenih osnovaca javili su redakciji "Novosti" da od jutros nije postojala mogućnost logovanja na sajt eUprave preko kojeg bi mogli elektronskim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.