Pantelić apeluje: Pomognimo zdravstvenom sistemu

Izvor: RTS, 30.Mar.2020, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pantelić apeluje: Pomognimo zdravstvenom sistemu

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić apelovao je danas na sve ljude iz sveta fudbala da se uključe u humanitarnu akciju prikupljanja pomoći zdravstvenom sistemu Srbije u borbi protiv koronavirusa.
Pantelić je uz predsednika Saveza Slavišu Kokezu bio pozitivan na koronavirus, izlečio se a sada vodi borbu za pomoć.

"Dragi prijatelji, kao što svi dobro znamo, suočeni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << smo sa pandemijom virusa Kovida-19 koja je kompletnu svetsku populaciju, uključujući i sve one koji se bave fudbalom, dovelo je do velike brige za svaki ljudski život. Pre nekoliko dana Fudbalski savez Srbije je pokrenuo akciju prikupljanja novčanih sredstava sa ciljem da pomognemo sada kada je najpotrebnije. I zbog toga želim još jednom da apelujem na sve one koji su u fudbalu, nekadašnje i sadašnje reprezentativce, aktuelne i bivše igrače, klubove, sportske radnike, trenere, sudije, sponzore, da se uključe u ovu akciju", istakao je Pantelić, koji je i sam bio zaražen virusom.
Prema njegovim rečima, sve što prikupimo biće dragocena pomoć za one kojima je to sada preko potrebno, a pre svega zdravstvenom sistemu Srbije koji se nalazi na prvoj liniji fronta u borbi protiv ovog nevidljivog neprijatelja.
"Kao što je već objavljeno prikupljeno 250.000 evra kao donacija Infektivnoj klinici u Beogradu. Bez bilo kakve sumnje, nesebična pomoć od onih koji pošteno i časno predstavljaju srpski fudbal širom sveta daće ogroman impuls do konačne pobede", poručio je Pantelić.
Broj žiro-računa i instrukcije za uplatu mogu se naći na sajtu FSS.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Marko Pantelić poziva fudbalere i klubove da se uključe u borbi protiv virusa korona

Izvor: Radio 021, 30.Mar.2020

Fudbalski savez Srbije pre nekoliko dana pokrenuo je akciju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć u borbi protiv virusa korona...Potpredsednik Saveza Marko Pantelić, koji je bio pozitivan na virus korona, uputio je apel svima onima koji su u fudbalu, da se uključe u akciju FSS-a..."Kao što svi...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.